Ordinary stuff

Jag satt nyss och lyssnade på Rihannas och T.I's låt "live your life" och påmindes om hur verkligen bra man har det. Jag menar tänk på de problemen ni haft senaste veckan, utan att generalisera så skulle jag vilja påstå att de inte varit större än att man känner att man har för lite kläder. Jag menar, vilket sort of community lever vi i egentligen? Helt sjukt!

Haha, hoppas ni inte blev rädda nu, jag har faktiskt en seriös sida också! En sida som verkligen tänker, en sida som vill debattera om samhällsfrågor och engagera mig i alla orättvisor i världen. 

Aja, vad har hänt idag då? Har varit i skolan, "in da school" :P, jag har åkt till min moster som fyllde år (ja vet, pinsamt att träffa sin släkt frivilligt, men jag hade faktiskt inget att göra, händer inte ofta)

By the way, många har frågat om numret till tjejen från youtube-klippet. Och till er kan jag meddela - sorry, jag har fått reda på att hon är upptagen!

By the way 2, kul att så många har hittat till vår blogg! Många vill se bilder på oss som driver bloggen, men då säger jag såhär: ingen hemlighet är spännande om det inte är en hemlighet längre... ;)

See yaa läääjjjtaaaa, aliigataaaaa!!!


Earth Hour

Glöm inte Earth Hour ikväll, 28 Mars 2009!

 

Gör något för jorden. Släck lamporna ikväll från 20.30 till 21.30

Gissa läraren!

Efter många om och men har vi börjat med en ny "lek" här i bloggen. Som ni säkert redan listat ut går leken ut på att gissa läraren. Reglerna går ut på att vi ger er en ledtråd och ni gissar vilken lärare vi syftar på bland kommentarerna. Let's go!
Här får ni er första ledtråd:



"Man måste ha känsla för feeling!"


SNYGG TJEJ!!

http://www.youtube.com/watch?v=bs2E7rkc6qc


Inbakad sej

Idag när jag strosa omkring i korridorerna här på (torra? :P) Norra så la jag märke till en underlig sak. Ni kommer inte tro det! Det va fisk på självaste våffeldagen!!!

så nu undrar jag: varför, varför, VARFÖR?!
Varför får vi alltid inbakad sej på onsdagar? Vad har vi gjort för att förtjäna detta?
Höga betyg = äcklig sej? Är det nån mer än jag som inte förstår?

Aja nu ropar mamma att maten e färdig. Så ere o vara tonåring.... jobbigt men that's life.

See ya, don't wanna be ya, my brother from antoher motha! :)

<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0